Webbinarier om energidelning och framtidens solceller

27 jan 2022

Är du intresserad av att veta mer om energigemenskaper och de senaste solcellerna på marknaden?

I så fall är du varmt välkommen att delta kostnadsfritt på två kommande webbinarier i februari inom ramen för projektet Framtidens solel i östra Mellansverige! Läs mer och anmäl dig till webbinarierna nedan.  

Sedan 2019 har vi varit en del av ett projekt kallat Framtidens solel i östra Mellansverige där projektägare är Länsstyrelsen Östergötland, som arbetar tillsammans med 6 samverkansparter. Syftet med projektet är att markant öka investeringstakten i solel i både små och medelstora företag som är positionerade i Östra Mellansverige. Detta för att bidra till minskade koldioxidutsläpp och öka konkurrenskraften för näringslivet i regionen. Projektet börjar lida mot sitt slut och de bjuder nu in till två kostnadsfria webbinarier, om energigemenskaper och framtidens solceller, som äger rum första halvan av februari.

Webbinarium om energigemenskaper tis 8 feb kl 09:00 – 10:30

Från januari 2022 tillåter en ny förordning lokal energidelning mellan byggnader, men vad innebär energidelning? Medför det mer potential för solcellsanläggningar? Vad är viktigt att tänka på? Dessa frågor och funderingar kommer att diskuteras på webbinariet och vänder sig främst till dig som äger eller förvaltar fastigheter.
Anmäl dig kostnadsfritt här till webbinariet.

Webbinarium om framtidens solceller tors 17 feb kl 09:00 – 10:30

På webbinariet presenteras fördelar, verkningsgrader och potentialen för de två senaste generationerna solceller (tunnfilmssolceller och organiska solceller) på dagens marknad. En framåtblick kommer även göras för att besvara den eviga frågan – är det värt att investera i solceller idag eller är det bättre att vänta tills det kommer ut nya på marknaden?
Anmäl dig kostnadsfritt här till webbinariet.