Workshop: Vad kan delas för att leva mer hållbart där du bor? – Uppsala Klimatvecka

15 mar 2021

Välkommen på workshop om delning den 26 mars! Vi delar staden med varandra – men kan du tänka dig att dela dina kläder med dina grannar? I den här workshopen är vi nyfikna på hur du delar prylar, ytor och transportmedel med andra, och hur det kan göra staden mer hållbar. Vi inleder workshopen med exempel på delande i olika former och sedan diskuterar vi tillsammans delandets roll i dagsläget och pratar om hur delandet skulle kunna se ut i Uppsalas olika stadsdelar i framtiden.

Plats: Digitalt via Zoom. Föranmälan krävs.

Datum och tid: Fredag 26 mars, 15.00–17.00

Arrangörer: Susanne Lind, Energi- och klimatrådgivare, Uppsala kommun, Joakim Lindmarker, Arkitekt, Urban Minds, Josefin Wangel, Forskare, Sveriges Lantbruksuniversitet, Malin Bäckman, Doktorand, Sveriges Lantbruksuniversitet

Mer information: Anmäl dig genom att skicka ett meddelande med ämnet ‘Klimatveckan Workshop’ till malin.backman@slu.se senast 24 mars. Alla deltagare får länk och lösenord till ett Zoom-möte via e-post före workshopen. När du skickar e-post till SLU innebär det att SLU behandlar dina personuppgifter. Läs mer om hur SLU hanterar personuppgifter.  Workshopen är en del av projektet: Att skapa hållbara urbana livsstilar genom nudging och medborgardeltagande. 

Som en del av Uppsala Klimatvecka deltar vi i och arrangerar en serie webbinarium inom energianvändning och klimatpåverkan. Du kan läsa mer om Uppsala klimatvecka på Uppsala kommuns hemsida.